MónNatura Pirineus


Per poder fer una mirada al cosmos, MónNatura Pirineus disposa d’un observatori astronòmic. Les vistes que ofereix són d'una singularitat espectacular gràcies a l'absència de contaminació lumínica i atmosfèrica.
L’ús de l’observatori astronòmic és pedagògic per a totes aquelles persones que realitzen activitats vinculades amb aquest equipament, però també es cedeix a universitaris, comunitat educatives i associacions astronòmiques professionals perquè hi puguin realitzar sessions i observacions de tipus acadèmic. 
Aquest observatori està inclòs i reconegut, dins la xarxa internacional avalada pel Minor Planet Center (MPC), òrgan de Unió Astronòmica Internacional (UIA). El codi que el reconeix és el C29.    


L'Observatori Astronòmic està format per:Un telescopi d'observació MEADE LX200 GPS (16") de nivell professional, que permet observar amb detall diferents elements   del cel profund.Una càmera CCD per a la realització d'astrofotografies del cel nocturn o diürn.Un telescopi per a la realització d'observació solar, que ens permet admirar la cromosfera.4 telescopis MEADE LX200 GPS (10") de fàcil transport i adreçats a l'observació del cel profund amb qualsevol tipus d'usuaris.  5 binocles Miyauchi d'astrònom per a realitzar observacions nocturnes i binocles d'autoenfoc William Optics.

Enllaç a web