Centre BTT Valls d'Àneu

El centre BTT Valls d’Àneu es troba a la comarca del Pallars Sobirà, al cor dels Pirineus. Concretament a les Valls d’Àneu, situades a la capçalera de la Noguera Pallaresa, a la zona més septentrional del Pallars Sobirà, limitant al nord amb l’Ariège francesa, a l’oest amb la Val d’Aran i la Vall de Boí, a l’est amb la Vall de Cardós i al Sud amb Llavorsí.

Inaugurat a l’octubre de 2010, el centre BTT actualment disposa de 11 rutes amb un total de 211 km senyalitzats. Son rutes de diferents nivells, que permeten gaudir del paisatge dels Pirineus, a través de les seves frondoses valls, modelades per l’acció de rius i barrancs, passant per senders, boscos de coníferes, prats alpins i descobrint pobles d’alta muntanya.

El punt d’acolliment és la Oficina de Turisme d’Esterri d’Àneu, que es troba al carrer major del poble. Aquesta zona permet al visitant un ample ventall d’activitats, d’esports d’aventura i d’hivern, com ara ràfting, esquí, barranquisme, hípica, a més d’excursionisme pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i pel Parc Natural de l’Alt Pirineu, rutes del romànic per les Valls i els seus pobles, que encara mantenen l’encant d’una tradició mil·lenària, agrícola, ramadera, forjada per la fusta, pedra i llosa i gaudir de la gastronomia autòctona.

Centre BTT Valls d’Àneu 
Carrer Major, 40 bis - Esterri d’Àneu
25580 Esterri d’Àneu
Oficina de Turismo (Carrer Major, 40 bis - Esterri d’Àneu)
Tel. 973 62 63 45 / 649 38 73 18
Fax: 973 62 65 68
E-mail: centrebttvallsdaneu@gmail.com


QR BTT

Descarrega't el programa de Rutes BTT

Arxiu PDF