Món Natura Pirineus


MónNatura Pirineus, inaugurat l’any 2002, és un equipament de la Fundació Catalunya La Pedrera que ofereix estades i activitats adreçades a tot tipus de públic amb una missió molt clara: sensibilitzar a la societat vers el desenvolupament sostenible i la conservació de la natura i el paisatge mitjançant activitats d’educació ambiental. 
Ubicat en el bonic paratge de les Planes de Son, MónNatura Pirineus és un centre que disposa d’unes instal·lacions úniques als Pirineus que permeten al visitant fer vida a l’alta muntanya i descobrir els seus atractius, posant en valor la cultura de la sostenibilitat i oferint la identificació i el respecte pels diferents elements que configuren el paisatge.
Destaca el seu Centre de Fauna, on podrem conèixer de primera mà les espècies que conformen la fauna salvatge dels Pirineus i l’Observatori astronòmic inclòs i reconegut,dins la xarxa internacional avalada pel Minor Planet Center (MPC), òrgan de Unió Astronòmica Internacional (UIA). El codi que el reconeix és el C29.    

Lien vers web Fichier PDF