VTT Centre Valls d'Àneu


El centre BTT Valls d'Àneu es troba a la comarca de Pallars Sobirà, al cor dels Pirineus. Concretament a les valls d'Àneu, situades a la capçalera de la Noguera Pallaresa, a la zona més septentrional de Pallars Sobirà.
Inaugurat a l'octubre de 2010, el centre BTT actualment disposa de 14 rutes amb un total de 265 km senyalitzats. Són rutes de diferents nivells, que permeten gaudir de el paisatge dels Pirineus, a través dels seus frondosos valls, modelades per l'acció de rius i barrancs, passant per senders, boscos de coníferes, prats alpins i descobrint pobles d'alta muntanya.
El punt d'acollida és l'Oficina de Turisme d'Esterri d'Àneu, que es troba al carrer major de la vila. Aquesta zona permet al visitant un ampli ventall d'activitats, d'esports d'aventura i d'hivern, com el ràfting, esquí, barranquisme, hípica, a més d'excursionisme pel Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i pel Parc Natural de l'Alt Pirineu, rutes del romànic per les Valls i els seus pobles, que encara mantenen l'encant d'una tradició mil·lenària, agrícola, ramadera, forjada per la fusta, pedra i llosa i gaudir de la gastronomia autòctona.

Centre BTT Valls d’Àneu - Oficina de Turisme
Carrer Major, 40 bis - Esterri d’Àneu
25580 Esterri d’Àneu
Tel. 973 62 63 45 - 973 62 65 68
E-mail: centrebttvallsdaneu@gmail.com

Descarrega't el programa de Rutes BTT

Fichier PDF